Workshop Muzi-Bel

Muzi-Bel workshop, perfect voor teambuilding!

De muzikale workshops die Muzi-Bel organiseert, zijn niet zomaar workshops. Naast het kennis maken met een blaasinstrument ervaar je ook écht de kracht van muziek. Tijdens de workshops staan gezelligheid en samen muziek maken centraal. Daarbij is het voor een goed resultaat van belang dat er wordt samengewerkt. De workshop van Muzi-Bel leent zich dan ook perfect voor teambuilding: leren van muziek en van elkaar!

Onderlinge band wordt verstevigd
Een leuke en muzikale workshop voor jouw team kan bijdragen aan het verstevigen van de onderlinge band. Zo zul je merken dat er veel mensen tijdens de workshop uit hun comfortzone moeten stappen; sommige zullen nog nooit in aanraking zijn geweest met een instrument. Andere zijn dit wel, maar ook daar is aan gedacht. Xandra zorgt ervoor dat iedereen op hetzelfde niveau aan de workshop begint.

Samenwerken
Tijdens de workshop van Muzi-Bel is samenwerking een belangrijk aspect. Alleen door samen te werken, kan er aan het einde van de workshop een mooi resultaat worden neergezet. Natuurlijk draait het niet alleen om het resultaat, maar gaat het vooral om de weg ernaartoe. Je behaalt alleen dit resultaat door elkaar te helpen, naar elkaar te luisteren en samen muziek te maken. Tijdens de workshop wordt iedereen zo ingedeeld dat een collega juist een keer in contact komt met zijn/haar indirecte collega. Zo wordt voorkomen dat collega’s die altijd al samenwerken, weer samen zitten tijdens de workshop.

Lachen met elkaar
Laten we vooral niet vergeten dat lachen met elkaar tijdens de workshop ontzettend belangrijk is. De lol die iedereen onderling heeft tijdens de workshop mag niet worden onderschat. De gezelligheid draagt bij aan de sfeer van het team en zorgt ervoor dat iedereen op een ontspannen manier kan deelnemen aan de workshop. Misschien leer je hierdoor je collega’s wel op een andere manier kennen – een workshop van Muzi-Bel is namelijk écht gezellig.

De kracht van muziek
Wat een workshop van Muzi-Bel nou echt zo bijzonder maakt? Het teambuildingsaspect! Zoals hierboven omschreven, zorgt de workshop ervoor dat mensen dichter naar elkaar toe groeien, leren samenwerken en bovenal veel lol hebben met elkaar. Wat resulteert in een muzikaal spektakel waar je met zijn alle trots op kunt zijn! Dat is dé kracht van muziek.

Teambuilding
Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze workshops, of nog op zoek naar een leuke en leerzame teambuilding activiteit? Neem dan gerust contact met mij op! Ik zorg ervoor dat je samen met je team kunt genieten van een onbezorgde en muzikale workshop.